Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπόλοιπο τρέχον όργανο ελέγχου

Τρέχουσες αισθητήρων 4-20Ma εναλλασσόμενου ρεύματος χρήσης της EV τύπων τύπων Β εφαρμογές συνεχών 6mA 30mA

Πιστοποίηση
Κίνα IVY METERING CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα IVY METERING CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Καλή χρονιά ο φίλος μου. Η ελπίδα εσείς απολαμβάνει τις διακοπές σας ακόμη και ξέρω πρέπει να μείνετε στο σπίτι διακοπές αυτού του νέες έτους. Φέτος ήταν αρχισμένα λίγο σκληρά bcs Crona πάλι, αλλά πάντα είναι ισχυρός και υγιής και κρατά τόσο προσεκτικός για την υγεία σας. Η επιθυμία εσείς είναι πάντα ευτυχής, υγιής και πλούσια. Καλή τύχη!!

—— Ameneh

Οι ευχαριστίες, δείγματα ήταν καλές!!! θα φορτώσουμε το PO σήμερα για 3900pcs

—— Κρεμασμένος

Γεια οι αγαπητοί φίλοι μου, έλαβα τα δείγματα, φαίνεται πολύ well~ που θα σας ενημερώσουμε εάν οποιεσδήποτε αναπροσαρμογές.

—— Losh

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το δώρο που λάβαμε ακριβώς σήμερα! Είναι ένα σημάδι της συμπόνοιας που εκτιμάμε πολύ. Με την ελπίδα μιας καρποφόρου συνεργασίας του χρόνου μεταξύ 2 επιχειρήσεών μας, η ομάδα μας σας εύχεται την παραμονή μιας καλής χρονιάς

—— Ο Δρ Richard

Είμαι Online Chat Now

Τρέχουσες αισθητήρων 4-20Ma εναλλασσόμενου ρεύματος χρήσης της EV τύπων τύπων Β εφαρμογές συνεχών 6mA 30mA

Τρέχουσες αισθητήρων 4-20Ma εναλλασσόμενου ρεύματος χρήσης της EV τύπων τύπων Β εφαρμογές συνεχών 6mA 30mA
Τρέχουσες αισθητήρων 4-20Ma εναλλασσόμενου ρεύματος χρήσης της EV τύπων τύπων Β εφαρμογές συνεχών 6mA 30mA

Μεγάλες Εικόνας :  Τρέχουσες αισθητήρων 4-20Ma εναλλασσόμενου ρεύματος χρήσης της EV τύπων τύπων Β εφαρμογές συνεχών 6mA 30mA

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Zhejiang
Μάρκα: IVY
Πιστοποίηση: RoHs & Reach
Αριθμό μοντέλου: MD0630T01A
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25*20*7cm, ογκώδης: για να ενθαρρυνθεί
Χρόνος παράδοσης: 10~25WD
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 800000 μονάδες το μήνα

Τρέχουσες αισθητήρων 4-20Ma εναλλασσόμενου ρεύματος χρήσης της EV τύπων τύπων Β εφαρμογές συνεχών 6mA 30mA

περιγραφή
Όνομα προϊόντων: Τρέχουσες αισθητήρων 4-20Ma εναλλασσόμενου ρεύματος χρήσης της EV τύπων τύπων Β εφαρμογές συνεχών 6m Εισαγωγή τάσης: 12V±20%
Τρέχων: ΣΥΝΕΧΕΣ ρεύμα: 2~15mA Max.AC ρεύμα: 3~100mA (κατώτατο όριο προεπιλογής: Συνεχές ρεύμα 60mA, εναλλασ Θερμοκρασία λειτουργίας: -25~+80℃
Πλαστικό περίβλημα : Ενθυλάκωση ΓΟΥΛΙΩΝ Λειτουργία: Τρέχουσα αξία αναγνώσιμη και settable
Χρήση: Γενικός σκοπός, προστατευτικός Ακρίβεια: DC±0,2mA, AC± το 0.3mA@25 ℃
Υψηλό φως:

Έξυπνη καρφίτσα χρέωσης τρέχων αισθητήρας

,

Τρέχων αισθητήρας καρφιτσών ενθυλάκωσης ΓΟΥΛΙΩΝ

,

Τρέχων αισθητήρας καρφιτσών ενθυλάκωσης ΓΟΥΛΙΩΝ

Τρέχουσες αισθητήρων 4-20Ma εναλλασσόμενου ρεύματος χρήσης της EV τύπων τύπων Β εφαρμογές συνεχών 6mA 30mA

 

 

Σημειώσεις: Ο τρέχων αισθητήρας ΣΥΝΕΧΟΎΣ διαρροής εναλλασσόμενου ρεύματος εγκαθίσταται στις θετικές και αρνητικές γραμμές παραγωγής του κυκλώματος εναλλασσόμενου ρεύματος ή συνεχούς ρεύματος. Όταν η συσκευή είναι σε λειτουργία, μπορεί να ανιχνεύσει τα σήματα παραγωγής κάθε αισθητήρα κλάδων σε πραγματικό - χρόνος. Όταν η μόνωση κλάδων είναι κανονική, η τρέχουσα ροή του αισθητήρα είναι ίση στο μέγεθος και το αντίθετο στην κατεύθυνση, και το σήμα παραγωγής του είναι μηδέν. Όταν ο κλάδος στηρίζεται, ο τρέχων αισθητήρας ΣΥΝΕΧΟΎΣ διαρροής εναλλασσόμενου ρεύματος έχει μια διαφορική ροή, και η παραγωγή του αισθητήρα δεν είναι μηδέν. Επομένως, με την ανίχνευση των σημάτων παραγωγής κάθε αισθητήρα κλάδων, μπορεί να κριθεί εάν είναι οποιαδήποτε τρέχουσα ύπαρξη διαρροής. Η αρχή τον κλάδο έχει μια υψηλή ακρίβεια επιλογής γραμμών και δεν επηρεάζεται από τη διανεμημένη ικανότητα της γραμμής.

 

1. Επισκόπηση:

●μέτρηση επιπέδων μΑ

●Στοιχεία ΣΥΝΕΧΟΎΣ διαρροής εναλλασσόμενου ρεύματος αναγνώσιμα

●Αξία συναγερμών προγραμματίσημη, 3 αποτελέσματα συναγερμών

●Σχέδιο ένας-σώματος, εγκατάσταση τύπων καρφιτσών

●Ευρέως χρησιμοποιημένος για τον έξυπνο μετρητή, έξυπνο πλέγμα, φορτιστής της EV, συσκευή ελέγχου, προστασία κυκλωμάτων, εξοπλισμός μηχανών

 

 

2. Προδιαγραφή:

Τάση 12V±20%
Τρέχων Συνεχές ρεύμα τρέχον 2~15mA, εναλλασσόμενο ρεύμα τρέχον 3~100mA
Ακρίβεια DC±0.2mA, AC±0.3mA @ 25℃
3 παραγωγή τρόπων ΣΥΝΕΧΗΣ συναγερμός, συναγερμός εναλλασσόμενου ρεύματος, συναγερμός AC/DC
Σειρά θερμοκρασίας λειτουργίας -25~+80℃
Εγκατάσταση Τύπος καρφιτσών
Πλαστικό περίβλημα Ενθυλάκωση ΓΟΥΛΙΩΝ

 

 

3. Σημειώσεις εφαρμογής:

3.1. Προσοχές του έξυπνου αισθητήρα

(1) η τρέχουσα αξία παρακαλώ διευκρινίζει τη σειρά μέτρησής σας σύμφωνα με την αίτησή σας, παραδείγματος χάριν εάν πρόκειται να την χρησιμοποιήσετε για την ανίχνευση και την αντίληψη του επιπέδου μΑ ή η υψηλής τάσης σειρά όπως 500A/600A θα είναι πρώτος παράγοντας.

(2) το εναλλασσόμενο ρεύμα, το συνεχές ρεύμα, ή και το δύο AC&DC θα είναι ο δεύτερος παράγοντας. Τώρα ο τρέχων αισθητήρας στην αγορά είναι συνήθως τύπος εναλλασσόμενο ρεύμα ή συνεχές ρεύμα. Αλλά εάν χρειάζεστε και το δύο συνεχές ρεύμα AC& μπορεί να πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον αισθητήρα ΣΥΝΕΧΟΎΣ διαρροής εναλλασσόμενου ρεύματος εμπορικών σημάτων ΚΙΣΣΏΝ.

(3) παράμετρος-παρακαλέστε επιβεβαιώνει ότι τι είδους οι παράμετροι θα μετρηθούν ή θα ανιχνευθούν. Παραδείγματος χάριν ο έξυπνος αισθητήρας μας με τη διακλάδωση μπορεί ρεύμα ανάγνωσης, τάση, KWH, kVar, Cosφ, Hz, THF, τρέχων κύκλος, που αρχίζει το κυματοειδές.

(4) επικοινωνία-RS485, μ-λεωφορείο, τμηματικός λιμένας UART είναι προαιρετικά, εάν έχετε περισσότερες απαιτήσεις που μπορούμε επίσης να αναπτυχθούμε για σας.

(5) η μέθοδος εγκατάστασης, μετά από να κάνει επάνω από την απόφαση εσείς μπορεί επίσης να πρέπει να επιβεβαιώσει τον τελικό τύπο παραγωγής, παραδείγματος χάριν έχουμε τη διακλάδωση/το τερματικό/το στυλοβάτη/το καλώδιο κ.λπ. καρφιτσών.

(6) δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά πρότυπα του έξυπνου ηλεκτρικού αισθητήρα, παρακαλώ αναφερθείτε στη λεπτομερή προδιαγραφή και τον χρησιμοποιήστε σύμφωνα με την οδηγία.

 

 

4.Why μας επιλέξτε

Το ενιαίο διπλό IEC τυποποιημένο UC2 σπειρών ενέκρινε το μαγνητικό να κλείσει με το μάνταλο ηλεκτρονόμο 0

 

 

5.FAQ

Q1: Τι είδους προϊόν και η υπηρεσία εσείς έχει;

Παρέχουμε όλα τα είδη ηλεκτρονικής συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονόμου δύναμης, κλείνοντας τον ηλεκτρονόμο, το διακόπτη μεταστροφής, τον τρέχοντα μετασχηματιστή, τη διακλάδωση, την έξυπνη ενότητα παροχής αισθητήρων, επικοινωνίας & ηλεκτρικού ρεύματος, το μετασχηματιστή κ.λπ. με το μάνταλο.

Ο κατασκευαστής του οργάνου μετρητών, ηλεκτρική συσκευή, φορτιστής της EV, ιατρικός εξοπλισμός μπορεί να βρεί μια λύση βημάτων εδώ. Ο μεμονωμένοι αγοραστής, ο διανομέας ή (πέλμα οριζόμενο) οι πράκτορες χαιρετίζονται επίσης από μας.

 

 

Q2: Είστε είστε εργοστάσιο ή εμπορικές συναλλαγές επιχείρηση;

Είμαστε ο κατασκευαστής, ο σχεδιαστής και η επιχείρηση πωλήσεων. Το εργοστάσιό μας βρέθηκε στην πόλη Tongxiang της επαρχίας Zhejiang.

Για την ιστορία μας παρακαλώ χτυπήστε για μας ή το βίντεο εργοστασίων ΚΙΣΣΩΝ ρολογιών σε Youtube.

 

 

Q3: Εάν η τιμή θα αλλάξει πολύ;

Στους πελάτες επιχείρησης, χαρακτηρίζουμε την τιμή μπορούμε να συζητηθούμε εδώ ως τεράστια απαίτηση.

Συνήθως δεν θα αλλάξουμε τις τιμές εκτός αν κάποια ανωτέρα βία όπως ο εμπορικός πόλεμος, η αλλαγή πολύ κ.λπ. συναλλαγματικής ισοτιμίας.

 

 

Q4: Μπορείτε να προσφέρετε την προσαρμοσμένη λύση, πώς θα έπρεπε εγώ να πάρετε μια αναφορά;

Ναι! Μπορούμε να προσφέρουμε τα προσαρμοσμένα προϊόντα ειδικά όταν παρέχουμε τα εξαρτήματα της EV και τα εξαρτήματα μετρητών. Για να πάρετε ένα quoation παρακαλώ ευγενικά προσφέρετε τις βασικές πληροφορίες επιχείρησής σας για την εγγραφή και προσφέρετε το σχέδιό σας.

Διαρκεί συνήθως 12 ώρες σε 48 ώρες στο filnish που το σχέδιο και το σχέδιο (εάν περιπλέκονται έπειτα παρακαλώ αναφέρονται στη pracatical κατάσταση).

 

 

Q5: Πώς χειρίζεστε τα ποιοτικά προβλήματα;

Είμαστε υπερήφανοι της ποιότητάς μας! Εάν οποιαδήποτε ατυχήματα στην ποιότητα, έχουμε την υπηρεσία πριν από-πωλήσεων, -πωλήσεων και μεταπωλήσεων. Και κάθε πελάτης θα έχει τον εμπειρογνώμονα και τη τεχνική υποστήριξη πωλήσεών σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
IVY METERING CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: oversea-marketing

Τηλ.:: +8613472858741

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα