Αρχική Σελίδα

IVY METERING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ
Η ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΚΙΣΣΩΝ είναι ο κατασκευαστής και ο προμηθευτής στον τομέα της μετατροπής & της δοσολογίας ηλεκτρικής ενέργειας. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τη σειρά μετατροπής (relay&switch), μετρώντας τα συστατικά (CT&shunt), μετρώντας τη συνέλευση (RCD&sensor), μετρώντας τις συσκευές (συσκευή Meter&IOT).
Με το εργοστάσιο στην επαρχία Zhejiang και το κέντρο πωλήσεων στην πόλη της Σαγκάη, τα προϊόντα μας αναγνωρίζονται από το αξιόπιστα εργαστήριο/τα πιστοποιητικά όπως SGS, NMI, KEMA, Ansi και εξάγονται σε περισσότερες από 68 χώρες με την εξασφάλιση ποιότητας.
Με βάση την καινοτομία, ακεραιότητα, συνεργασία, win-win, στοχεύουμε να χτίσουμε την οργάνωση με την ευημερία υπαλλήλων, κόσμος μολύβδου στην αρμονική μετρολογία. Αυτό που είναι περισσότερος εμείς ελπίστε ειλικρινά να εστιάσετε στη διαχείριση της ενέργειας και την ελαφριά επάνω καλύτερη ζωή.
Κίνα IVY METERING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0
Η σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει διάφορο των τμημάτων της EV, κλείνοντας τον ηλεκτρονόμο, τον τρέχοντα μετασχηματιστή, τον αντιστάτη διακλαδώσεων, την έξυπνες δοσολογία/την επικοινωνία/τις ενότητες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, την εξατομικεύσιμη ενσωματωμένη συνέλευση κ.λπ. με το μάνταλο.
Κίνα IVY METERING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1
Η σειρά μετατροπής μπορεί να διαιρεθεί στο μαγνητικό να κλείσει με το μάνταλο ηλεκτρονόμο και το μαγνητικό άνοσο να κλείσει ηλεκτρονόμο. Με το ευρύ φάσμα από 32A σε 200A, συμμορφώνονται με τα πιστοποιητικά IEC62055-31 UC2/UC3 από τη σταθερή απόδοση. Ίδιος χρόνος ταιριάζουν για τη συσκευή τηλεχειρισμού, έξυπνος προπληρωμένος μετρητής, σύστημα φωτισμού, ηλιακό πλαίσιο ως έλεγχο μετατροπής και διατήρηση της ενέργειας.
Κίνα IVY METERING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2
Μετρώντας τα συστατικά περιλάβετε το CT & τη διακλάδωση. Ο τρέχων μετασχηματιστής υιοθετεί την τεχνολογία κόλλας και το πλαστικό περίβλημα αντί της παραδοσιακής μεθόδου. Με την υψηλή κατηγορία 1/0,5/0.5s/0,01/0,02 ακρίβειας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση του εσωτερικού του ενεργειακού μετρητή. Ο ανοικτός τρέχων μετασχηματιστής πυρήνων μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το μετρητή για να εξασφαλίσει σειρά μέτρησης. Ο αντιστάτης διακλαδώσεων έκανε από τον υλικό συνδυασμό του $cu-μαγγανίνη-$cu από EBW την τεχνολογία. Καλά - λαμβανόμενος από το εργοστάσιο μετρητών για το βασικό μετρητή λόγω οικονομικού στο κόστος και καλά-ταιριαγμένος με στο σχέδιο. Η χαμηλότερη TCR-αξία και η σταθερή απόδοση δεν μπορούν να αγνοηθούν επίσης.
Κίνα IVY METERING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 3
Μετρώντας τη συνέλευση συμπεριλαμβανομένου του έξυπνου αισθητήρα με τη διακλάδωση, έξυπνος αισθητήρας με τον τελικό, έξυπνο αισθητήρα με το CT, έξυπνο CT με το μ-λεωφορείο, έξυπνο CT με LoRamesh, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενέργεια που μετρά, έλεγχος διαρροής, ανίχνευση και ανησυχία στο φορτιστή αυτοκινήτων της EV και την ιατρική μηχανή και ούτω καθεξής. Η παροχή των συστατικών τις ανταγωνιστικές τιμές είναι ακριβώς κορυφή του παγόβουνου, εμείς περισσότερη εστίαση στις προσαρμοσμένες λύσεις βασισμένες στις τεχνικές και επιχειρησιακές απαιτήσεις.
 
Κίνα IVY METERING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 4
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΚΙΣΣΩΝ - σφαιρικός μεταστρέφοντας και μετρώντας ηγέτης λύσης!
Μας ελάτε σε επαφή με για τη γρήγορη αναφορά και πάρτε τα δείγματα τώρα:)
Κίνα IVY METERING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 5
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα IVY METERING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : ΚΙΣΣΟΣ

Αριθμός Υπαλλήλων : 10~1000

Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-20000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα IVY METERING CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα IVY METERING CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα IVY METERING CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα IVY METERING CO.,LTD Πιστοποιήσεις